Instructie


Dressuurstal de Ruiter biedt diverse  lessen en clinics aan om je kennis te vergroten!

 

De lessen worden gegeven door Anita en Esra de Ruiter. Anita heeft de KNHS HI 4/ORUN 4 licentie en rijdt zelf lichte tour. Tevens is zij Erkend KNHS Instructrice en helpt zij cursisten bij de voorbereiding op de Instructeursexamens van de KNHS. Esra heeft ook de KNHS HI 4/ ORUN 4 licentie en is met diverse paarden ZZ-Zwaar startgerechtigd. Tevens is zij pararuiter op Grade V niveau.


Privelessen

Een privéles is een goede manier om jezelf en je paard te trainen en te verbeteren. We geven les tot op lichte tour niveau. Een les kan los genomen worden, of vanaf een speciale leskaart. Een leskaart is 10 lessen waard. Daarnaast kun je ook 10 keer gebruik maken van onze locatie om zelf te trainen. Ideaal! 

  

Groepslessen

Naast privélessen zijn er ook groepslessen mogelijk. Deze worden gegeven met maximaal 3 ruiters in de baan, om de aandacht zo goed mogelijk te kunnen verdelen. 

 

 

 Longeerlessen

Ook longeerlessen zijn een mogelijk bij Dressuurstal de Ruiter. Anita is een van de 10 door Lammert Haanstra erkende longeer instructrices van Nederland. Goed kunnen longeren is een onmisbare aanvulling op je training. Ook longeer clinics op locatie behoren tot de mogelijkheden.

 

 

Pararuiters

Anita is ook gespecialiseerd instructrice voor de Para-Sport en zet zich in voor de DVB foundation. De DVB foundation helpt ruiters met een lichamelijke beperking en begeleidt ze naar de top! Ben jij een ruiter met een beperking en wil je advies of instructie? Neem dan contact op met Anita.

 

 Theorielessen

Een goede theorieles wordt vaak enorm onderschat. Terwijl het juist zo belangrijk is! Dressuurstal de Ruiter organiseert daarom regelmatig lezingen en clinics. Deze worden altijd gegeven door professionals en beslaan onderwerpen zoals een juiste houding en zit, bitfitting, gezondheid enz. Interesse? Houd onze facebookpagina in de gaten voor de eerstvolgende datum! 

 

 

 

Wedstrijdclinics

Om te controleren of je training zijn vruchten afwerpt en om te oefenen op een vreemde locatie en onder wedstrijdomstandigheden, organiseert Dressuurstal de Ruiter regelmatig wedstrijdclinics. Er is altijd een topjury aanwezig om een combinatie te beoordelen en nadien te voorzien van feedback in de vorm van een korte les. Interesse? Houd onze facebookpagina in de gaten voor de eerstvolgende datum.